Tapijtreiniging

Uw tapijt vormt een groot deel van uw pand en daarmee een groot deel van de uitstraling. Om een warme en kwalitatieve uitstraling te krijgen, werken we bij Anjer BV met speciale methodes, waar we de tapijt dieper reinigen dan met conventionele methodes. Het resultaat is een tapijt die weer warmte en kwaliteit doet uitstralen.

Om u de beste resultaat te leveren, werken wij met twee schoonmaak methodes, waar eerst diep wordt gereinigd en dan vervolgens de aan de oppervlakte gebleven vlekken en vuil wegwerken.

Sproei-extractie methode

Met deze methode worden water en tapijtreinigingsvloeistof diep in de tapijtpool gesproeid (daar waar het meeste vuil zich verzamelt); tegelijkertijd wordt het water met het opgeloste vuil m.b.v. borstels ingemasseerd en krachtig opgezogen. De vloerbedekking is dan volkomen schoon, al voor 90 % droog en door de bijzondere werking van tapijtreinigingsvloeistof antistatisch gemaakt. Hierdoor wordt hervervuiling afgeremd. Door de veilige werking van tapijtreinigingsvloeistof kan elke vloerbedekking welke kleurecht is (wol, synthetisch, katoen) ongeacht wijze van leggen of type rug volgens deze methode gereinigd worden.

Bonnet methode

De aan de oppervlakte achtergebleven vlekken worden verwijderd m.b.v. een op 400 toeren draaiende wollen pad geïmpregneerd met reinigingsmiddel. Hierdoor is uw tapijt zowel aan de oppervlakte als diep in de pollen schoon en fris.

NAAR DIENSTEN

Vrijblijvend een offerte binnen een werkdag

We adviseren u graag welke schoonmaakoplossing het beste bij u past.