Het tapijt in uw pand is een belangrijk onderdeel van de uitstraling en sfeer. Bij Anjer weten we hoe belangrijk het is om uw tapijt goed te onderhouden en te reinigen. Daarom bieden we specialistische tapijtreinigingsdiensten die verder gaan dan de conventionele methoden.

Sproei-extractie methode

Onze sproei-extractiemethode zorgt voor een diepe reiniging van uw tapijt. Hierbij wordt water en tapijtreinigingsvloeistof diep in de tapijtpool gesproeid om het vuil te verwijderen. Tegelijkertijd wordt het water met het opgeloste vuil met borstels ingemasseerd en krachtig opgezogen. Hierdoor is uw vloerbedekking volkomen schoon en bijna volledig droog. Bovendien zorgt onze tapijtreinigingsvloeistof voor een antistatische werking, waardoor hervervuiling wordt afgeremd. Deze methode is veilig te gebruiken op elke kleurvaste vloerbedekking, ongeacht de wijze van leggen of het type rug.

Bonnet methode

Met onze bonnet methode worden de aan de oppervlakte achtergebleven vlekken verwijderd met behulp van een op 400 toeren draaiende wollen pad die is geïmpregneerd met reinigingsmiddel. Hierdoor is uw tapijt zowel aan de oppervlakte als diep in de pollen schoon en fris.

Bij Anjer begrijpen we dat elk pand en elk tapijt anders is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die passen bij uw specifieke behoeften. Onze gespecialiseerde tapijtreinigingsdiensten zorgen voor een grondige reiniging van uw tapijt, wat leidt tot een warme en kwalitatieve uitstraling van uw ruimte.

Kortom, met de tapijtreinigingsdiensten van Anjer zorgt u ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uitziet. Wij bieden hoogwaardige reiniging op maat, zodat uw tapijt er niet alleen schoon, maar ook warm en kwalitatief uitziet.