Professioneel vloeronderhoud voor een schone en stralende ruimte

Een schone en goed onderhouden vloer is essentieel voor de uitstraling van uw ruimte. Bij Anjer begrijpen we dat uw vloer veel te verduren krijgt en dat het onderhouden en reinigen van uw vloerbedekking, tegel- en betonvloeren een professionele aanpak vereist. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw pand op maat gemaakt schoon wordt, met een uitstekende klantgerichte aanpak.

Een van onze specialisaties is het kristalliseren van vloeren. Door het kristalliseren van uw vloer wordt deze beschermd tegen vuil, slijtage en vlekken, terwijl een prachtige, diepe glans wordt bereikt. Dit is de glans van de steen zelf en niet van een oppervlakkige was- of polymeerlaag of een coating. Onze professionals hebben de expertise om uw vloer perfect te kristalliseren, ongeacht het type vloerbedekking.

Daarnaast bieden we ook vloeronderhoud voor marmoleum en linoleum vloeren. Onze experts reinigen uw vloer grondig, zodat al het vuil en oude was wordt verwijderd. Vervolgens worden er twee waslagen haaks op elkaar aangebracht om uw vloer te voorzien van een slijtvaste waslaag. U kunt kiezen uit zijde glans of hoogglans, afhankelijk van uw voorkeur.

Bij Anjer  zijn we trots op onze 30 jaar ervaring in de schoonmaakbranche. Onze precisie en toewijding aan ons vak garanderen de hoogste kwaliteit vloeronderhoud. We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat hun specifieke behoeften zijn en om ervoor te zorgen dat we aan hun verwachtingen voldoen.

Kortom, bij Anjer zijn we toegewijd om uw vloeren in topconditie te houden en de uitstraling van uw ruimte te verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het onderhouden en reinigen van uw vloeren.