1. Home
  2. Over Anjer Groep B.V.

Over Anjer Groep B.V.

Anjer maakt het beter schoon

Al 30 jaar, een kwart eeuw, bestaan wij als Anjer Groep B.V. Dit hebben we wij met zijn allen bereikt; uw inzet als trouwe medewerker en het vertrouwen van u als onze opdrachtgever. Uw vertrouwen heeft ons doen bestaan.

Destijds, zijn wij begonnen met een emmer en een stofzuiger thuis. Met veel enthousiasme, naïviteit en een hoop lef, hebben wij door de jaren heen vele ontwikkelen doorstaan. Het is voor ons een geslaagd leerproces geweest met veel uitdagingen, die werden overwonnen met vallen en opstaan.

Wij geloven erin dat onze gebundelde krachten ons sterk maken.

Flexibel, actie georiënteerd en schoonmaak

Door flexibel te zijn, kunnen we u op het juiste moment, de juiste schoonmaak leveren. Door flexibel te zijn, kunnen we indien gewenst, snel actie ondernemen met het reinigen en schoonmaken van uw pand. Onze werkwijze is gebaseerd op snel en actie georiënteerd werken met u als klant in de hoofdrol.

Kwaliteit en betrouwbaarheid in hygiëne

Bij ons bent u altijd verzekerd van goede schoonmaak. Door steeds te innoveren en onze medewerkers bij te scholen, kunnen we schoonste plekken blijven leveren. Want niets is fijner dan werken in een schone omgeving. Een van onze sterkste punten als schoonmaakpartner, is de sterke prijs-kwaliteit. Vraag een offerte aan en laat je doen verbazen aan de diensten die we uitvoeren voor de prijs die u zal betalen!

Maatschappelijk verantwoord schoon

Anjer heeft zich door de jaren heen bewezen als een bedrijf dat staat voor een schone omgeving waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. We zijn gecertificeerd volgends de ISO normen 9001:2015. De normeisen van 14001 zijn hierin opgenomen. Dit staat garant voor een goede milieuzorgsysteem.

Wij voeren actief beleid om zoveel mogelijk mens- en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. Hierbij wordt rekening gehouden met de kwaliteit van de schoonmaakmiddelen, maar ook met de manier waarop afval wordt verwerkt. We maken bij Anjer geen gebruik van gevaarlijke stoffen en/of producten met gevaarlijke stoffen.